I Sverige är Expo Medica sedan många år ledande inom konferenser som rör Hjärnans hälsa. Vi har ett antal återkommande, tongivande arrangemang och våra samarbetspartners SKL, Psykiatri Skåne, Mind med flera organisationer säkerställer att vi har ett aktuellt program på hög nivå. Att SVT Kunskapskanalen väljer att sända från våra konferenser är en kvalitetsstämpel vi är stolta över. Välkommen som deltagare.

Ta del av våra konferenser nedan:

Psykisk O-Hälsa SYD
Datum: 15 november 2018
Plats: Scandic Triangeln i Malmö
Psykisk Ohälsa SYD är södra Sveriges största mötesplats för alla som kommer i kontakt med psykisk ohälsa i sitt yrke på olika sätt. Konferensen arrangeras i samarbete med Psykiatri Skåne för femte året i rad där ledande expertis inom området föreläser, inspirerar och delar med sig av såväl teoretisk kunskap som konkreta verktyg som du kan omsätta in din verksamhet.

Till hemsidan >>

Psykisk O-Hälsa Norr
Datum: 6 december 2018
Plats: Luleå Kulturens hus

För tredje gången gången kommer Psykisk (O) Hälsa till Norr och Luleå.  Den självklara mötesplatsen för alla som kommer i kontakt med psykisk ohälsa i sitt yrke på olika sätt.
Du får möjlighet att välja mellan 3 parallella spår.

Till hemsidan >>

Psykisk O-Hälsa – Samhällets barn och unga

Datum: 30-31 januari 2019
Plats: 7A Odenplan, Stockholm
Den självklara mötesplatsen för dig som arbetar för att stärka den psykiska hälsan hos samhällets barn och unga! Här kan du och dina kollegor välja mellan 4 parallella spår! Skola, BUP, Socialtjänst samt förstalinjens psykiatri.

Till hemsidan >>

Vuxna och psykisk hälsa
Datum: 3-4 april 2019
Plats: 7A, Odengatan 65, Odenplan, Stockholm
Vuxna och Psykisk Hälsa är mötesplats för dig som arbetar med och för vuxna som har eller kan drabbas av psykisk ohälsa. Vad kan vi som arbetar med vuxnas psykiska hälsa göra för att förebygga och möta denna utveckling?
Dessa två dagar är fullspäckade av inspirerande högaktuella föreläsningar.

Till hemsidan >>

Traumadagen
Datum: 11 september 2019
Plats: 7A Odenplan, Odengatan 65, Stockholm
Här finns det senaste rönen inom kliniska, terapeutiska, teoretiska området och vi presenterar ett starkt startfält med aktuella föreläsare med erfarenheter och kunskap från gemensamma arbetsområden. Stor vikt läggs också vid hjälp åt hjälparna samt hjälp åt de drabbade. Med denna konferens vill vi inspirera, utbilda och belysa goda exempel. Du väljer själv ditt eget program bland 4 parallella spår.

Till hemsidan >>

Beroendedagen
Datum: 12 september 2019
Plats: 7A Odenplan, Odengatan 65, Stockholm
Beroendedagen är ett forum för dig som arbetar med risk – missbruk och beroende. Gårdagens problematik ser helt annorlunda ut än idag och tar sig ständigt nya uttryck i en allt mer snabbrörlig värld. Dagen tar upp olika synsätt på beroendebehandlingar och många intressanta föreläsningar om egenupplevda erfarenheter av beroendesjukdomar.
Varmt välkommen till en spännande dag med Sveriges främsta experter inom dessa områden!

Till hemsidan >>

Psykisk O-Hälsa VÄST
Datum: 26 september 2019
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg
Psykisk (O)Hälsa VÄST är konferensen som samlar ledande expertis inom ämnet och riktar sig till alla som arbetar med psykisk ohälsa av olika slag. Tre av fyra svenskar har erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen av sin egen eller som närstående. Det är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning och konferensen belyser detta viktiga ämne med ett gediget program, så att alla yrkesverksamma lättare ska kunna bemöta denna utmaning vi står inför.

Till hemsidan >>

OK
På Sydpsyoh använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?